ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ  
Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019
 
 
 
Η εταιρία
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
  Το όνομα σας
  Το email σας
Το μήνυμα σας
 
 
Ο Καιρός στη Κρήτη
 
Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019
 
 
 
 

Η εταιρία

Κηπευτικά Ταμπάκης - Ιεράπετρα ΚρήτηςΗ εταιρία «ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΤΑΜΠΑΚΗ» ιδρύθηκε το 2007, στο Στόμιο Ιεράπετρας, την «καρδιά» της ελληνικής παραγωγής νωπών κηπευτικών προϊόντων με πρωταρχικό στόχο την ανέγερση ενός σύγχρονου συσκευαστηρίου το οποίο θα πληρεί όλα τα διεθνή κριτήρια και ποιοτικά standards τα οποία είναι απαραίτητα στον απαιτητικό κλάδο των τροφίμων και ειδικότερα τον τομέα των νωπών προϊόντων.
 
Η εταιρία ιδρύθηκε στην πλέον ταχέως αναπτυσσόμενη και ανταγωνιστική περιοχή της Ελλάδας η οποία παρουσιάζει τεράστια ανάπτυξη στον τομέα των αγροτικών υποδομών, των θερμοκηπιακών εγκαταστάσεων, την παραγωγή υψηλής ποιότητας κηπευτικών την τυποποίηση και τέλος την συσκευασία τους.
 
Τα νωπά προϊόντα της εταιρίας μας, καλλιεργούνται, τυποποιούνται και συσκευάζονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, ανταποκρινόμενα πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις των καταναλωτών, τόσο της χώρα μας, όσο της Ευρωπαϊκή Ένωσης αλλά και γενικότερα των Βαλκανίων.
 
Σήμερα, ανταποκρινόμαστε στις υψηλές απαιτήσεις τις αγοράς και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε ακόμα υψηλότερες προσφέροντας σας με διαφάνεια τα καλύτερα προϊόντα, στις καλύτερες τιμές.
 
 
Με αίσθημα ευθύνης για τον παραγωγό και τον καταναλωτή
 
Δημήτρης Ταμπάκης