ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ  
Κυριακή 18 Αυγούστου 2019
 
 
 
Η εταιρία
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
  Το όνομα σας
  Το email σας
Το μήνυμα σας
 
 
Ο Καιρός στη Κρήτη
 
Κυριακή 18 Αυγούστου 2019
 
 
 
 

Το Προφίλ

Υπεύθυνος επιχείρησης : Ταμπάκης ΑντώνηςΑκολουθώντας και εξελίσσοντας μια οικογενειακή παράδοση 40 και πλέον ετών στην καλλιέργεια κηπευτικών προϊόντων, ο Δημήτρης και ο Αντώνης Ταμπάκης ίδρυσαν την εταιρία ΜΙΧΑΛΑΚΗ Μ. – ΔΑΓΑΛΑΚΗ Β. Ο.Ε. με τον διακριτικό τίτλο «ΚΥΠΕΥΤΙΚΑ ΤΑΜΠΑΚΗ».


Η οικογενειακή παράδοση, η εμπειρία 30 ετών στις θερμοκηπιακές καλλιέργειες, η αδιάκοπη εργασία και η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση των προϊόντων μας απέφεραν καρπούς και σήμερα είμαστε περήφανοι που ηγούμαστε μιας αγοράς με υψηλότατες απαιτήσεις σε ποιότητα, ποσότητα, γεύση και φυσικά τιμής.
 


Η εταιρία ξεκίνησε με τον εκσυγχρονισμό 15.000 τετραγωνικών μέτρων δημιουργώντας μια πρότυπη μονάδα υδροπονικής καλλιέργειας και την δημιουργία ενός σύγχρονου συσκευαστηρίου πετυχαίνοντας έτσι την καθετοποίηση της παραγωγής με άμεσο αποτέλεσμα την μεγάλη απόδοση και την διασφάλιση υψηλής ποιότητας στα προϊόντα μας.
 
 
 
 
 
 
 
Σύγχρονες θερμοκηπιακές εγκαταστάσειςΣύγχρονες εγκαταστάσεις

Σήμερα η εταιρία διαθέτει σύγχρονες θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις υδροπονίας (καλλιέργειας στο χώμα) συνολικής έκτασης 50.000 τ.μ. στις οποίες καλλιεργούνται με μεράκι και αίσθημα ευθύνης όλα τα είδη κηπευτικών προϊόντων καλύπτοντας τις ανάγκες της Ελληνικής και μη αγοράς.