ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ  
Κυριακή 18 Αυγούστου 2019
 
 
 
Η εταιρία
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
  Το όνομα σας
  Το email σας
Το μήνυμα σας
 
 
Ο Καιρός στη Κρήτη
 
Κυριακή 18 Αυγούστου 2019
 
 
 
 

Τα πλεονεκτήματα μας

Τα πλεονεκτήματα της εταιρίας μας
 
Στην εταιρία μας παρατηρούμε τις τάσεις του αγοραστικού κοινού, ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις νέες μεθόδους καλλιέργειας και εξελίσσουμε διαρκώς τις εγκαταστάσεις μας ώστε να ανταποκρίνονται από σήμερα σε αυτά που θα έρθουν αύριο.

Η εταιρία μας βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση απέναντι σε άλλες εταιρίες του κλάδου λόγω της μεγάλης ιδιοπαραγωγής κηπευτικών που πραγματοποιείται σε σύγχρονες θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις 50.000 τ.μ.
 
 
 
Άμεση συγκέντρωση των προϊόντων
Οι εγκαταστάσεις αυτές σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας, μας επιτρέπουν να παράγουμε υψηλής ποιότητας κηπευτικά προϊόντα ακόμα και σε περιόδους όπως ο χειμώνας και η άνοιξη όπου άλλες περιοχές της Ελλάδας είτε αδυνατούν να παράγουν προϊόντα είτε αδυνατούν να συναγωνιστούν την ποιότητα και την γεύση που ο καταναλωτής πλέον αναζητά και απαιτεί.

Η γεωγραφική θέση της εταιρίας μας η οποία βρίσκεται στην καρδία της ελληνικής αγροτικής παραγωγής αλλά και η μεγάλη ιδιοπαραγωγή μας δίνει το πλεονέκτημα της χαμηλότερης τιμής αλλά και το ασύγκριτο πλεονέκτημα της άμεσης συγκέντρωσης και συσκευασίας των προϊόντων χωρίς να χάσουν το παραμικρό από την φρεσκάδα και την γεύση τους.

Επιλέξτε το καλύτερο για εσάς, επιλέξτε την γεύση, την ποιότητα και τις χαμηλές τιμές! Επιλέξτε «ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΤΑΜΠΑΚΗ».