ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ  
Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019
 
 
 
Πιστοποιήσεις
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
  Το όνομα σας
  Το email σας
Το μήνυμα σας
 
 
Ο Καιρός στη Κρήτη
 
Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019
 
 
 
 

Πιστοποιήσεις

Φιλοσοφία μας είναι ότι πρέπει να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα στους πελάτες και στους συνεργάτες μας. Για τον λόγο αυτό τα προϊόντα μας και οι διαδικασίες παραγωγής τους έχουν πιστοποιηθεί από τους γνωστότερους φορείς, πιστοποιήσεις που δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για την γεύση και την ποιότητα τους.
 
 
Πιστοποίηση EUREPGAP - GLOBAL G.A.P.
 
Η εταιρία μας ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του φορέα EUREPGAP – GLOBAL G.A.P για την ορθή γεωργική πρακτική στην παραγωγή, τη διαχείριση και την εκμετάλλευση των κηπευτικών προϊόντων.

Τα προϊόντα της εταιρίας μας είναι πιστοποιημένα από τον φορέα GLOBALGAP ενώ παράλληλα η εταιρία «ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΤΑΜΠΑΚΗΣ» είναι μέλος του Green Club, του δικτύου επιχειρήσεων παραγωγής πιστοποιημένων υδροπονικών θερμοκηπιακών προϊόντων υψηλής ποιότητας.
 
 
 
Πιστοποίηση ISO 9001 και HACCP
 
Το  σύγχρονο  συσκευαστήριο  που κατασκευάσαμε  διαθέτει  πιστοποιήσεις διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 & HACCP  διασφαλίζοντας  έτσι την εξαιρετική   ποιότητα των  προϊόντων  που  διακινούμε .  Είναι εξοπλισμένο με  τα  πλέον σύγχρονα  μηχανήματα  διαλογής και τυποποίησης τομάτας και αγγουριού  δίνοντάς μας τη δυνατότητα μεταφοράς των φρέσκων προϊόντων μας σε ειδικές συσκευασίες  για την διατήρηση των χαρακτηριστικών τους όπως την στιγμή της συγκομιδής.
 
 
Σύγχρονοι τρόποι καλλιέργειας
 
Η  καλλιέργεια είναι συνεχής στα  σύγχρονα  θερμοκήπιά μας  χάρη  στα  υδροπονικά υποστρώματα και στα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα ύδρευσης-λίπανσης    πετυχαίνοντας έτσι   άριστη  ποιότητα  και  γεύση .

Στα θερμοκήπια μας χρησιμοποιούμε ωφέλιμα έντομα για την αντιμετώπιση εντομολογικών προσβολών με απόλυτη επιτυχία στην καλλιέργεια πιπεριάς ελαχιστοποιώντας έτσι τη χρήση φυτοφαρμάκων καθώς και βομβίνους για την γονιμοποίηση των ανθών στην καλλιέργεια ντομάτας.